Novinka Výpredaj! 4 Farby 50Pcs/Pack Jednorazové Rias Kozmetické Štetce Mascara Wands Aplikátor Spoolers make-up Očných Rias Kefa Kozmetické Štetce

4 Farby 50Pcs/Pack Jednorazové Rias Kozmetické Štetce Mascara Wands Aplikátor Spoolers make-up Očných Rias Kefa Kozmetické Štetce

Nový produkt

€2.08

-44%

€3.77

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Jednorazové Rias Kefa, Rias kefa, Kozmetický štetec, Lacné jednorazové rias kefa, Vysoká Kvalita rias kefa, Čína kozmetický štetec Dodávateľov.

Funkcie:

Úplne nové a vysokej kvality

Vyrobené z výborný materiál, bezpečné a mäkké pre vašu pokožku tváre

Vhodné na skladovanie a prepravu, ideálny na cesty

Ideálne pre použitie na tvár prášok a blusher

Vhodné pre všetky typy kože

Pridať čerstvé farby na tvár

Nákladovo efektívne a praktické

Optimálny výber

Package vrátane:

50 x Nadácie Kefa

1)prepravujeme balíky na celom svete prostredníctvom www.i-pneumatiky.sk úradný vzduchu mailovej služby.Balíky zvyčajne môže byť dodávaný v rámci platba potvrdená dní+24 hodín. Väčšina balíky dorazí do dodacia lehota okna sa zobrazuje na poradie stránky, Ale niekedy niekde možno aj viac oneskorené, Pretože je to aj v závislosti od rôznych krajinách " post office service level a colné import politiky. Prosím, byť trochu viac pacientov a neváhajte ma kontaktovať za akúkoľvek pomoc v takomto prípade.

2), Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás na predĺžení.

3)Zvyčajne budeme deklarovať minimálna hodnota tp vyhnúť colné daň. Vzhľadom k v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu whrn uvedenie objednávku, o akú hodnotu by ste. 1)Ak váš výrobok sa zdá kvalitu problém , pls fotografie k nám na kontrolu, po kontrole sme odoslať vašu zásielku alebo úplné vrátenie peňazí.

2)Ak svoj pozemok je stratené alebo nebudú doručené v lehote 60 pracovných dní, budeme odoslať vašu zásielku alebo úplné vrátenie peňazí. Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu.

Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, budeme ponúkať dicount ak vám kontaktovať nás pred platby

Pre dropp poštovné, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás, ak sa vám to nepáči.

Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte mojom obchode na svoje "Obľúbené položky" zoznam.

Ak máte akýkoľvek problém, prosím zanechať odkaz nám ,budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín, a tiež v našich silách vyriešiť váš problém.

Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Veľkosť 1 set
Materiál Syntetické Vlasy
Názov Značky cocute
Položka Druh Make-Up Štetec
Kefa Materiál Syntetické Vlasy
Rukoväť Materiál Plastové
Číslo Modelu COA133HZS50PBK
Množstvo 50pcs
Používa Sa S Súpravy A Súpravy

Napísať recenziu

4 Farby 50Pcs/Pack Jednorazové Rias Kozmetické Štetce Mascara Wands Aplikátor Spoolers make-up Očných Rias Kefa Kozmetické Štetce

4 Farby 50Pcs/Pack Jednorazové Rias Kozmetické Štetce Mascara Wands Aplikátor Spoolers make-up Očných Rias Kefa Kozmetické Štetce

Súvisiace