Novinka Výpredaj! 24pcs/veľa Kráľovská Modrá farba Svadobné Hostiny Večeri Dekor Strieborné Obrúčky Bielom Diamante Obrúsok Krúžok Serviette Držiteľ

24pcs/veľa Kráľovská Modrá farba Svadobné Hostiny Večeri Dekor Strieborné Obrúčky Bielom Diamante Obrúsok Krúžok Serviette Držiteľ

Nový produkt

€20.25

-8%

€22.25

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: obrúsok krúžok serviette držiteľ, Serviette držiteľ, krúžok serviette, Lacné obrúsok krúžok serviette držiteľ, Vysoká Kvalita serviette držiteľ, Čína krúžok serviette Dodávateľov.

Položka špecifiká

Veľkosť: 1.8* 2*7.8 cm (Ako ukázať na obrázku)

Hmotnosť: Cca. 6.5 g Každý jeden

Materiál: A-Trieda Drahokamu / diamante reťazca

Prihlášky: U, môžeme ho využiť pre Svadby, Večierky, Oslavy, Stužkové, Špeciálne akcie, Spoločenské Udalosti, Dekorácie a pod. Vezmite prosím na vedomie, že Prsteň musí byť používaný s páse s nástrojmi Pridať zodpovedajúce premium satén lúk, tieto krúžky prinesie svoje nastavenia spolu krásne!

Upozornenie : farby sa môžu trochu líšiť v závislosti na vašom monitore.

Doprava Politiky:

1. Pre objednávky

2. Zmiešané objednávky > $ 7, Doprava Zadarmo cez Čína Príspevok Air Mail s platnými Sledovacie Číslo.

(Prosím, aby 1 mesiac vopred pred vaše špeciálne deň. Ako doručenie a manipulácia čas sa môže líšiť na rôznych príkazov s rôznymi doručovaciu adresu. Ak vaše špeciálne deň prichádza čoskoro, prosím e-mail nás pred objednávke).

Budeme aktualizovať spôsob dopravy Vyjadriť Mail (DHL, UPS, FedEx, TNT), keď vaša celková suma dosiahnuť USD200 a Žiadne extra express poštovné byť spoplatnené. Dodacia lehota je približne 3-7 pracovných dní.

Spätná Väzba & Return:

1, Prosím skontrolovať zásielku, ktorú ste dostali od dopravy dopravcu a v prípade, že máte akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte. Budeme rukoväť pre vás.

2, O spätnú Väzbu, Ak sa zobrazí položka, a sú tiež spokojní s našimi produkt alebo službu, bude si vezmite prosím na chvíľu opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu.

3,Poznámka: Hodnotenie pod 5 môže viesť nás k zlé stojí situácie. Ak nie ste spokojný / á s komoditami alebo služby a plán, aby nám neutrálny/negatívny spätnej väzby, bude vás prosím, napíšte nám okamžite? My sa budeme snažiť vyriešiť váš problém v najkratšom možnom čase.

4, 7 dní záruka spokojnosti. Plnú náhradu nákladov na tovar budú vrátené peniaze za vrátený tovar (vezmite Prosím na vedomie, že poštovné a manipulačný poplatok je nevratný). Poštovné a manipulačný poplatok, bude upustiť iba v prípade, vymieňať položky, je chybný. Všetky vrátený tovar musí byť v dobrom stave a zabalené v originálnom obale. (Kupujúci je povinný zaplatiť poštovné poplatky spojené s vrátením položiek).

Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 2cm (1.97in x 1.97in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Typ Jednotky veľa (24 ks/lot)
Veľkosť 1.8* 2*7.8cm (As show in picture)
Príležitosti
Číslo Modelu 1.8* 2*7.8 cm (Ako ukázať na obrázku)
Vzor Nikto,Jednofarebné
Materiál A-Trieda Drahokamu / diamante reťazca
Druh Iné Slávnostné & Party Dodávky

Napísať recenziu

24pcs/veľa Kráľovská Modrá farba Svadobné Hostiny Večeri Dekor Strieborné Obrúčky Bielom Diamante Obrúsok Krúžok Serviette Držiteľ

24pcs/veľa Kráľovská Modrá farba Svadobné Hostiny Večeri Dekor Strieborné Obrúčky Bielom Diamante Obrúsok Krúžok Serviette Držiteľ

Súvisiace