Novinka Výpredaj! PLC Programovateľné Kábel SR-DUSB,komunikačný kábel medzi SR a PC, USB,predať len so SR PLC

PLC Programovateľné Kábel SR-DUSB,komunikačný kábel medzi SR a PC, USB,predať len so SR PLC

Nový produkt

€12.36

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: USB USB, usb pc, Kábel USB, Lacné usb usb, Kvalitný usb pc, Čína kábel usb Dodávateľov.

Programmable Logic Controller SR

Aplikácia:

SR inteligentný regulátor je nový typ programovateľný regulátor s FBD (Funkcia blokový Diagram) programovanie, ktoré je jednoduchšie a ľahšie naučiteľný než konvenčné PLC (ladder diagram a inštrukcie).

V návrhu koncepcie SR série produktov, SR-WRT je používaný ako programovací panel program SR série hostiteľov. Na druhej strane, SR-HMI je použité ako silný jednoduchý človek-Stroj Rozhranie na zobrazovanie stavu SR série, a SR-HMI sám je programovateľné. Ak chcete program SR do PC, zadarmo, programovanie softvéru "Super CAD" s výkonným funkciám je k dispozícii.

SR môžu byť použité kombinovať hlas modules SR-VPA, SR-VPD a diaľkové ovládanie modulov SR-RCA, SR-ZDS; môže vykonať telefonicky diaľkové ovládanie, bezdrôtové ovládanie, hlasové výzvy a auto-voľba funkcie. Používa s expansion module (SR-20ERA, SR-20ERD, SR-20ETD, SR-20EGD), vstup/výstup bodov môže byť rozšírená tak, aby vyhovovali vašim požiadavkám. Väčšinou jeden SR stroj môže byť spojené s piatimi rozšírenie modulov najviac, (to je lepšie sa spojiť s 3 rozšírenie modulov) a tam sú 122 I/O bodov (74 vstupy a 48 výstupy) na najviac.

SR inteligentný regulátor je široko používaný v automatickej regulácie oblasti priemyslu, poľnohospodárstva a automatické dom kontroly, ktorý skutočne príde do každej časti ľudí každodenného života.

Veľkosť Balenia 9cm x 8cm x 8cm (3.54in x 3.15in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Položka Druh Prepínače
Číslo Modelu SR-DUSB
Certifikácia CCC,CE,RoHS
Záruka pol roka

Napísať recenziu

PLC Programovateľné Kábel SR-DUSB,komunikačný kábel medzi SR a PC, USB,predať len so SR PLC

PLC Programovateľné Kábel SR-DUSB,komunikačný kábel medzi SR a PC, USB,predať len so SR PLC

Súvisiace