Novinka Výpredaj! Transcendencie (s trik ) Leon Deo Scott a Merchant Mágie / street mince magický trik produsts / / doprava zadarmo

Transcendencie (s trik ) Leon Deo Scott a Merchant Mágie / street mince magický trik produsts / / doprava zadarmo

Nový produkt

€11.71

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: transcend cf, transcend, transcend jetflash v30 4gb, Lacné transcend cf, Vysoká Kvalita transcend, Čína transcend jetflash v30 4gb Dodávateľov.

POPIS

Transcendencie je super visual mince cez čo sa deje v divákov otvoriť dlaň žiadny kryt. To je správne! Žiadny kryt, extra mince len pops do výhľad žiadne vysvetlenie, kde to prišli! To musí byť vidieť, aby ste uverili!

Mince je umiestnený na otvorenej dlani divák a ďalšie mince je použité na preukázanie skutočnosti, že mince môžu skákať hore a dole prostredníctvom diváka to druhej strane. Po preukázaní tejto mince je potom zmizol a to vizuálne sa objaví na diváka ruka, ktorá je držiteľom pôvodného mince.

To bol svätý grál, mince magic dlhý čas, aby ste si mohli mince vizuálne zobrazovať s č kryt na divák ruku a Leon Deo Scott vyvinula riešenie, ktoré je nielen úžasne vizuálne, ľahké a jednoduché nastavenie, ale obnoví okamžite a môže byť vykonaná opäť na momenty oznámenie.

Transcedence prekoná prekážky pravidelné mince magic, či ste pracovať profesionálne alebo amatérsky ocitnete sa nielen so skvelú zábavu vykonanie tohto účinku, ale zistíte to jednoducho omráči ľudí do úst pozeral ticho, ako to vyzerá ako čistá mágia. Po všetky, ak si naozaj mohli urobiť mince, skok z ruky do ruky nechceli by ste to urobiť bez krytu a v plnej názor? Ľahké robiť Obnoví v priebehu niekoľkých sekúnd Okamžite opakovateľné Super visual Môže byť vykonaná v rukách Perfektný na prechádzku v okolí a street magic podmienky Prepáčte ,Teraz Čína Vlastné bezpečnostná kontrola nemôže prejsť DVD,takže teraz nemôžeme post DVD zahraničných, vám dá pokyn online Poštovné a balné: Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby. Ekonomické air mail veľmi pomaly a možno stratili na pošte ,ak sa vám starostlivosť o to , nenechajte si to Čína Príspevok Letecky alebo www.i-pneumatiky.sk Štandardná Doprava. To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 60 dní odo dňa, kedy nám poslal k vám ,môžete otvoriť sporu bude plnú náhradu pre vás(s výnimkou hospodárskeho leteckou poštou). Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci musieť zaplatiť náklady na Dopravu opäť pre reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Ak nie ste spokojní so svojím nákupom,kontaktujte nás na prvom a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, kontaktujte náš problém vyriešiť pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Veľkosť Balenia 19cm x 14cm x 1cm (7.48in x 5.51in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)
Typ Jednotky kus
Rozmery
Pohlavie Unisex
Upozornenie vrátane trik a výučba on-line
Funkcie Začiatočník,Ulica,Professional,Ľahké Robiť
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Názov Značky Hexahedron Magic
Materiál kov
Hmotnosť (kg)
Veľkosť One Size
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Kategórie
Druh mince
Číslo Modelu vrátane trik a výučba on-line
Výkon Formulár Close-up Magic

Napísať recenziu

Transcendencie (s trik ) Leon Deo Scott a Merchant Mágie / street mince magický trik produsts / / doprava zadarmo

Transcendencie (s trik ) Leon Deo Scott a Merchant Mágie / street mince magický trik produsts / / doprava zadarmo

Súvisiace