Novinka Výpredaj! Magické triky, Spider Skladací Stôl Hliníkový /štádiu magic/Doprava Zadarmo

Magické triky, Spider Skladací Stôl Hliníkový /štádiu magic/Doprava Zadarmo

Nový produkt

€57.94

--38%

€42.03

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Etapa Magic, Magické Triky, magické triky, doprava zdarma, Lacné fáze magic, Vysoká Kvalita magické triky, Čína kúzla doprava zadarmo Dodávateľov.

Spider Skladací Stôl, Ak hľadáte vyšší Spider Tabuľka - že ako všetky Spider Tabuľky je geniálny a sofistikované! Tu to je! Nepochybne väčšina všeobecne uznávaný produkt Spider vyrába. Elegantný dizajn, kompaktné, odolné a bezpečné-to sú ideálne prop tabuliek pre pracovné účinkujúcich. Stoly sú konštruované podľa rám hliník a funkciu priesvitného Plexiskla topy-tak tam nie je nič podozrivé o nich vôbec. Rovnako ako všetky Spider Produkty, ktoré zabaliť dobre a sú jednoduché na dopravu a sú rovnako rýchle nastavenie a členenie. Akryl stola s gumové zátky Veľkosť stola: 30X30cm dostanete: spider skladací stôl + sada skladovanie-tašky na prepravu spider tabuľka (jedna taška na stojan a navyše jeden pre stola) Poznámky: Balenie vrece možno v inej farbe. Služby:

Garantujeme, že budete spokojní s našimi službami a prodcuts. Budeme nikdy nedovoľte, aby sa niektorý z našich zákazníkov trpieť žiadne straty. V prípade, že ste nedostali chybné položky z nás, prosím informujte nás immediatedly po prijatí príslušnej položke. A nám ponúkajú poškodený fotografiu alebo video. Potom sme sa určite budú niesť zodpovednosť prijať vrátiť podľa našich vrátiť a vrátenie peňazí.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Ak dostanete tovar, ktorý je poškodený alebo nefunkčný, prosím, informujte nás do 7 dní na získanie povolenia pre návrat. Prosím, všimnite si, že kupujúci by mal byť zodpovedný za vrátený prepravné náklady, a poškodený/vadný tovar musí byť vrátený, na nás bezpečne zabalené a zabalené.

Po tom, čo sme dostali produktu preskúmame a test chybné položky. Ak zistíme chyby popísané v správe,

budeme loď, ktorú výmenou za chybný položky v ďalšej objednávke LEN. Alebo kupujúci môže zaplatiť za odoslať prepravné náklady a požiadať o nový produkt. Inak, vám vrátenie peňazí.

Poznámky: pre man-made poškodený, kupujúci by mal prevziať na seba plnú zodpovednosť

Veľkosť Balenia 89cm x 20cm x 11cm (35.04in x 7.87in x 4.33in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 2.3kg (5.07lb.)
Je Návod Súčasťou Áno
Výkon Formulár Etapa Magic
Druh Tabuľka
Veľkosť One Size
Vekové Rozpätie Grownups
Funkcie Kúzelníci,Profesionálne,Etapa
Pohlavie Unisex
Materiál kov
Názov Značky Kráľ Magic

Napísať recenziu

Magické triky, Spider Skladací Stôl Hliníkový /štádiu magic/Doprava Zadarmo

Magické triky, Spider Skladací Stôl Hliníkový /štádiu magic/Doprava Zadarmo

Súvisiace