Novinka Výpredaj! V20 Typ-C Nabíjačky Ploche Nabíjací Dok pre Huawei P9 / P9 Plus Typ-C Nabíjacej Kolísky USB Nabíjačka Stanica pre OnePlus 3/2 Mi5

V20 Typ-C Nabíjačky Ploche Nabíjací Dok pre Huawei P9 / P9 Plus Typ-C Nabíjacej Kolísky USB Nabíjačka Stanica pre OnePlus 3/2 Mi5

Nový produkt

€27.10

Skladom

999 položky

Obľúbený produkt

Štítky: Nabíjací Dok, desktop nabíjací dok, Nabíjacej Kolísky, Lacné nabíjací dok, Vysoká Kvalita ploche nabíjací dok, Čína nabíjacej kolísky Dodávateľov.

Popis:

1. Táto kolíska správne, postupujte podľa USB Typu C špecifikácia štandard. Kompatibilný S najnovšími Typ-C telefóny. To sa nikdy potenciálne poškodiť rozbočovača USB nabíjačku alebo telefóny. Tento Dock pre USB 3.1 Typ-C je kolísky nabíjačku s nastaviteľným USB-C konektor a vhodné na použitie s hrubšie, viac robustné, vonkajšie kryty.

2. 2-v-1 Funkcie: Podpora Nabíjanie svojho zariadenia & Synchronizáciu Údajov s Počítačom.

3. Flexibilné konektor pre jednoduché odpojenie, Nastaviteľný konektor platforma: kompatibilný s ochranné puzdro s rôznou hrúbkou.

4. Kábel pripojený Dĺžka: 1 Meter, jeho USB 2.0 USB-konektor do konca.

Poznámka: nylon-vrkoč typ-c kábel je poslaná ako darček, sme sa poslal von s randon farby, ak nie je žiadne poznámky alebo správy v podrobnosti objednávky.

Funkcia:

1. VYSOKÁ KVALITA - Naše dock poskytuje ideálny doplnok pre nabíjanie a synchronizáciu v ľahko viditeľná poloha a je vyrobené s najvyššou kvalitou plastových a nikel pozlátené konektory, aby sa zabezpečilo rýchle stabilné a spoľahlivé nabíjanie.

2. PRÍPADE KOMPATIBILNÉ - To sa hodí do svojho telefónu a so prípade úpravou konektor prísť vyššie alebo nižšie, aby vyhovovali vašim prípade veľkosti.

3. NABÍJANIE a SYNCHRONIZÁCIA - pripojeného nabíjať a synchronizovať kábla je 5 stôp môžu byť použité ako pre nabíjanie a synchronizáciu, keď je pripojený k počítaču.

4. KOMPATIBILNÉ s, ale NIE sú obmedzené na: Pre Asus ZenFone 3, BLU Vivo (XL/5), Google (Pixel/Pixel XL), pre HTC 10, pre Huawei P9/P9 Plus, pre Lenovo ZUK (Z1/Z2 Pro), pre Letv Le, na LG (G5/V20), Microsoft (950/950 XL), pre Moto (Z/Z Sily), pre OnePlus (2/3), pre Xiao (Mi4c/Mi5)

5. KOMPATIBILNÉ s takmer všetkými Typ-C (USB-C) Smartphony

Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 14cm x 6cm (7.87in x 5.51in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
funkcia 2 Ideálny ploche
Funkcia 6 Vstavaný Kábel
funkcia 4 Prípade kompatibilné dizajn
Výstup 5V/2.4 A
Číslo Modelu Typ-c Nabíjacej Kolísky
Druh Plochu
farba Čierna
Názov Značky voguery
Funkcia 8 Ľahko viditeľná poloha
funkcia 1 Elegantný nabíjacej kolísky
USB Porty 1
Zdroj Napájania USB
Vstup 5V/2A
funkcia 3 Nočnom stolíku spoločník
Funkcia 5 Synchronizácia kompatibilné
Certifikácie Kvality CE,RoHS
Kompatibilné Značky SONY,Blackberry,LG,Meizu,Nokia,ZTE,xiao,HTC,Lenovo,Huawei,Ostatné,Samsung,Motorola
Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie No
Funkcia 9 Spoľahlivé nabíjanie
Funkcia 10 2-v-1 funkcia
Výstupné Rozhrania Typ c
Funkcia 7 Nastaviteľný konektor

Napísať recenziu

V20 Typ-C Nabíjačky Ploche Nabíjací Dok pre Huawei P9 / P9 Plus Typ-C Nabíjacej Kolísky USB Nabíjačka Stanica pre OnePlus 3/2 Mi5

V20 Typ-C Nabíjačky Ploche Nabíjací Dok pre Huawei P9 / P9 Plus Typ-C Nabíjacej Kolísky USB Nabíjačka Stanica pre OnePlus 3/2 Mi5

Súvisiace